Back
Next


Fél éve rejtõzködõ bûnözõt fogott el a rendõr-polgárõr párosADÁCS A fejét egy kapucniba rejtő férfira lett figyelmes a minap a Gyöngyösi Rendőrkapitányság egyik szolgálaton kívüli rendőre. Az illető nem véletlenül keltette fel a rendőr figyelmét, a 23 éves helyi fiatalember ugyanis különböző bűncselekmények elkövetése miatt fél éve körözés alatt állt.
Mint Harkó Ottó, a Heves Megyei Polgárőr Szövetség Gyöngyös járási koordinátora tájékoztatott: a helyi körzeti megbízott, Török József r. törzszászlós karácsondi kollégájától, Kasza Zoltán r. törzsőrmestertől és Balog Zoltántól, az Adácsi Polgárőr Egyesület vezetőjétől kért segítséget a körözött bűnöző elfogásához. Egyben felhívta a figyelmüket, hogy a hosszú ideje rejtőzködő férfi kábítószer hatása alatt állhat, s számítani kell az ellenállására, illetve szökési kísérletére.
A szolgálaton kívüli karácsondi körzeti megbízott és a riasztott polgárőr hamarosan meglátta a körözött személyt, aki egy másik illetővel gyalogolt az utcán. Amikor a közelükbe értek, azonnal megkezdték az intézkedést, mire a férfi el akart menekülni, de a bűnüldözők elfogták, majd átadták a Gyöngyösi Rendőrkapitányság kiérkező járőrének.
Sz. I.