Back
Next

Korszerű robogót kapott hat település polgárőrsége


Tíz darab Motowell Darox típusú robogót adományozott hat település polgárőr egyesületének az Országos Rendőr-főkapitányság keretében működő Országos Balesetmegelőzési Bizottság.

Az egyenként csaknem félmillió forint értékű kismotort  az érintett egyesületek képviselőinek Czinege László r. dandártábornok, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át, aki erőt, egészséget és eredményes szolgálatot kívánt a bűnmegelőzésben résztvevő szervezetek tagjainak. Nevükben Völgyi Ferenc, a Heves Megyei Polgárőr Szövetség elnöke köszönte meg az adományt. Mint elmondta, a megyei szövetség területi alelnökeinek a javaslata alapján jelölték ki azokat a településeket, ahol a terepviszonyok miatt a külterületi járőrözéskor, illetve a gépkocsival nehezen megközelíthető részeken vehetik hasznát a motoroknak.

Az Egerben, a megyei rendőr-főkapitányságon lezajlott eseményen a hatvani, recski, verpeléti és a viszneki egyesület képviselője két-két robogót vehetett át, míg a nagyúti és a hevesvezekényi önkéntes bűnmegelőzők egy-egy járművel gyarapodtak.


Sz. I.
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC